ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

قدردانی از خدایان با پرتاب حیوانات به دهانه آتشفشان + تصاویر

آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. هزاران نفر از مردم تنگریی در اندونزی به بالای کوه برومو رفتند و اقدام به پرتاب کردن هدایا به دهانه آتشفشان کردند. آیین‌های شکرگزاری باستانی یادنیا کاسادا برای قرن‌ها بخشی از زندگی مردم تنگریی اندونزی بوده است. امروزه، هوای غیرقابل پیش‌بینی و تغییرات آب و هوایی به یک معضل برای جامعه کشاورز تنگریی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تنگریی‌ها در دهکده‌های زیادی در یک پارک ملی در کوه برومو، یکی از چندین آتشفشان فعال در اندونزی زندگی می‌کنند. این پارک که در بین گردشگران محبوب است، در نزدیکی شهر پروبولینگو در جاوه شرقی، در ۸۰۰ کیلومتری (۵۰۰ مایل) جاکارتا واقع شده است.

جامعه تنگریی از زمان امپراتوری ماجاپاهیت قرن سیزدهم این جشنواره را برای ابراز ارادت و قدردانی خود به اجداد و خدایان خود برگزار کرده است. هزاران تنگریی با حمل اقلامی که شامل سبزیجات، میوه‌ها و همچنین بز‌ها و سایر دام‌ها می‌شود، به بالای کوه ۲۳۲۹ متری (۷۶۴۱ فوتی) برومو می‌روند و مراسم خود را با پرتاب کردن هدایا به داخل دهانه پایان می‌دهند.

در طول جشنواره این هفته، بسیاری از هندو‌ها ابراز امیدواری کردند که این جشنواره به بهبود معیشت آنها کمک کند. سال گذشته، حدود دو سوم اندونزی - از جمله تمام جاوه - شدیدترین فصل خشک را از سال ۲۰۱۹ به دلیل پدیده آب و هوایی ال نینو که بیشتر از حد معمول طول کشید و باعث خشکسالی شد که به محصولات زراعی آسیب رساند و آتش سوزی جنگل‌ها را تشدید کرد، تجربه کرد. در حالی که هواشناسان انتظار باران بیشتری را در سال جاری دارند، بسیاری از کشاورزان هنوز با مشکل مواجه هستند. / فرارو

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر